MIJN.BIBLIOTHEEK.BE

Verlengen? Reserveren? Uitleengeschiedenis bekijken? Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot het volledig vernieuwde online Mijn Bibliotheek-platform.

Met ‘Mijn Bibliotheek’ kan je op een eenvoudige en overzichtelijke manier je uitleningen bekijken, verlengen of reserveren. Vraag je je wel eens af of je een bepaald boek nu wel of niet al hebt gelezen? Via je uitleengeschiedenis vind je het antwoord. Bovendien kan je vanaf nu je uitleningen in verschillende bibliotheken (ook van bibliotheken buiten het Brussels gewest) zien in één overzicht, én het lidmaatschap van je kinderen opvolgen vanuit diezelfde handige interface.

Maar dat is niet alles: met Mijn Bibliotheek krijg je ook toegang tot het GoPress krantenarchief en Fundels, waar je ook bent. Het GoPresskrantenarchief bevat alle artikels uit de belangrijkste kranten en tijdschriften vanaf twee dagen na hun publicatie. Fundels zijn leuke digitale prentenboeken met allerlei extra’s die je kinderen dagenlang kunnen boeien.

Eenvoudigweg eenmalig registreren, en je kan van start!