Take Away

Tijdens de uitzonderlijke sluiting kan je gebruik maken van onze afhaaldienst. Op afspraak en op een veilige manier kan je boeken komen halen op maandag, woensdag- en vrijdagnamiddag tussen 14u en 17u.

Hoe ga je te werk:

- je kiest de materialen die je wil lenen via de online catalogus. Je gaat daarbij steeds na of het materiaal beschikbaar (aanwezig) is in de bib door te klikken op 'Waar staat het'?

- je kiest maximaal 10 materialen per gezinslid dat lid is van de bibliotheek. Of je al dan niet nog bibliotheekboeken thuis hebt, speelt geen enkele rol.

- je bezorgt ons je selectie via het inschrijfformulier. Mocht dat niet lukken, dan kan het ook telefonisch op maandag, woensdag en vrijdag, telkens van 14u tot 17u.

- je vermeldt duidelijk de titel en auteur van het werk als je precies weet wat je wil, of je laat ons je voorkeur weten (favoriete genre, onderwerp, leesniveau, ...). Wij stellen dan zelf een pakket voor je samen.

- je ontvangt een bevestiging met de dag en het uur waarop je de materialen kan ophalen. Wees op tijd. Wanneer je te laat komt gaan de materialen terug op het rek en aanvaarden we geen nieuwe aanvraag meer.

- het afhalen van materialen gebeurt op maandag, woensdag en vrijdag, telkens tussen 14u en 17u. Jouw boekenpakket wordt klaargelegd aan het inkomsas van de bibliotheek.

- hou je bij je bezoek aan de bib aan de regels van social distancing en kom bij voorkeur alleen.

Het bibliotheekpersoneel maakt bij het samenstellen van de boekenpakketten steeds gebruik van handschoenen en mondmasker en past alle noodzakelijke veiligheidsvoorschriften toe. De materialen die intussen werden ingenomen, zijn minstens twee dagen in quarantaine gezet en gedesinfecteerd vooraleer ze in de rekken werden gezet.

 

take away logo

Zin in boeken?

bestellen